Over ons

Wij zijn een lokale studio/atelier voor de moderne kunst in Amsterdam. Inmiddels zijn wij al jarenlang gevestigd in het centrum van onze hoofdstad. Door onze expertise op het gebied van kunst hebben wij door de jaren heen een goede naam opgebouwd. In ons atelier werken wij met bekende, lokale kunstenaars. Daarnaast wordt er uitsluitend werk tentoongesteld van kunstenaars uit Amsterdam.

In ons atelier in Amsterdam worden dag in dag uit diverse kunstwerken geproduceerd. Wij maken onder meer schilderijen, maar trekken onze handen ook niet af van bijvoorbeeld boetseerwerk. Deze kunstwerken worden met de grootste precisie en zorgvuldigheid gemaakt. Onze kunstenaars laten hun creativiteit de vrije loop, maar draaien hun hand ook niet om voor het maken van kunst in opdracht.

Omdat wij de afgelopen jaren een behoorlijke naam hebben opgebouwd in Amsterdam en omgeving, zijn wij deze website gestart. Hiermee willen wij ook niet-inwoners van Amsterdam kennis laten maken met de studio/het atelier voor moderne kunst in Amsterdam. Op de verschillende pagina’s lees je over uiteenlopende onderwerpen binnen de kunstwereld. Verder wordt er aandacht besteed aan onze (aanverwante) diensten.

Heb jij nog vragen of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op.