Aanverwante diensten

Zoals je al op de dienstenpagina kon lezen, kun je bij ons terecht voor het kopen van kunstwerken. Daarnaast kunnen wij speciaal voor jou een kunstwerk maken in opdracht of een lijst op maat maken. Dit is echter niet het enige, want bij ons atelier/onze studio in Amsterdam kun je nog voor meer zaken terecht. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook de mogelijkheid aan tot het volgen van privé-kunstlessen. Daarnaast kun je zelfs met ons op een speciaal kunstkamp.

Privé-kunstlessen

Vind jij het helemaal te gek om te schilderen? Mag jij graag boetseren? Of wil jij meer ervaring opdoen in een andere kunstdiscipline? Dan ben je bij ons atelier in Amsterdam aan het juiste adres. Wij bieden hier namelijk de mogelijkheid tot het volgen van privé-kunstlessen aan. Gedurende deze lessen krijg jij individuele begeleiding. Zodoende krijg jij de betreffende discipline snel onder de knie. Benieuwd naar welke privé-kunstlessen wij allemaal aanbieden? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kunstkamp

Ben jij helemaal idolaat van kunst? Of wil je juist optimaal ervaren hoe geweldig kunst kan zijn? Dan kun je deelnemen aan onze speciale kunstkampen. Deze kampen zijn zowel toegankelijk voor de beginnende als de gevorderde kunstenaar. Gedurende het kamp kom je in contact met andere kunstenaars. Hierdoor kun jij ervaringen uitwisselen en ga je aan de slag met mede-kunstenaars. Het kan niet anders of jij wordt door dit kamp een betere kunstenaar. De kampen worden jaarlijks op verschillende momenten aangeboden. Heb jij interesse? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie en de exacte data.